iphone-6s

Trasaturi extra la iPhone 6S

iphone-6sNoul iPhone S6 de la Apple a fost lansat pe 25 septembrie, adica vinerea trecuta. Cu toate ca nu arata foarte diferit fata de iPhone 6, exista cateva trucuri, trasaturi si scurtaturi pe care le poti accesa doar daca vei detine acest model nou de telefon de la Apple. Uite cateva dintre trasaturile extra ale iPhone 6S.

  • Poti face poze cu ajutorul aplicatiei Live Photos de pe noul iPhone 6S. Acest lucru inseamna ca aceasta camera foto a telefonului captureaza momentele dinainte si dupa ce ai apasat butonuol de realizare al fotografiei pentru a crea o imagine care se mista usor.
  • Poti intra in mai multe sarcini deodata si mult mai reoede in cadrul aplicatiilor care doresti, folosindu-te de 3D Touch. Daca vrei sa creezi o noua postare pe Instagra,, de exemplu, poti apasa si mentine ferm iconita aplicatie fara macar a deschide aplicatia si doar dand New Post, unde pare semnul +
  • Poti prelua selfie-uri mai bune cu iPhone 6S de vreme ce dispune de un blitz incorporat in camera frontala. Noul iPhone ilumineaza ecranul atunci cand faci selfie-ul in intuneric. Poti vedea si tu diferenta.
  • Iti poti folosi tastatura drept trackpad pentru a plasa mai bine cursorul oriunde a de gand sa scrii ceva sau sa mai introduci o litera sau un cuvant intreg. Trebuie doar sa folosesti 3D Touch pentru tastatura  si aceasta se va transforma in trackpad.
  • Poti trece dintr-o aplicatie in alta prin apasarea pe ecran cu ajutorul 3D Touch. Trebuie doar sa apesi pe laterala ecranului atunci cand esti in orice aplicatie pentru a lansa trasatura ce schimba aplicatiile.
  • Poti da previzualizare la anumite site-uri, informatii, date despre zboruri si alte tipuri de fisiere fara a intrerupe ceea ce faceai deja. De exemplu, daca cineva iti trimite un link printr-un mesaj text, poti atinge in modul 3D ecranul in zona cu link-ul pentru a scoate la iveaa o previzualizare a acelui site fara a parasi conversatia text in care deja erai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *