e-ring.ro

Trenduri in materie de inele de logodna

Inelul de logodna reprezinta una din cele mai importante achizitii din timpul unei vieti. Este cu siguranta un element plin de romantism, simbolizand iubirea, insa de multe ori este privit si din punct de vedere al tendintelor. Cuplurile in ziua de astazi nu se mai axeaza pe o anume tipologie cand vine vorba de alegerea inelului de logodna, ci cauta in special ceva unic, exotic, vintage, simplu dar in acelasi timp complex.

In materie de inele de logodna trendurile se schimba de la an la an sau chiar mai des. Care ar fi cateva dintre acestea vedem in continuare.

Tipuri de inele de logodna cautate

Siluete delicate. Se observa tot mai mult o intoarcere la eleganta clasica. Cuplurile opteaza pentru inele fine, subtirele, atat in cazul inelelor de logodna cat si al verighetelor. Adesea aceste inele fine sunt accesorizate cu pietre pretioase dispuse central, pentru un impact sporit dat de silueta delicata a inelului in sine.

Detalii surpriza. Inelele extravagante de logodna poate ca au devenit mai putin populare decat in alte perioade, insa cuplurile inca sunt in cautarea detaliilor de finete care deosebesc fiecare inel de logodna de altul. Detaliile surpriza precum diamante, insertii de metale multiple, pietre pretioase dispuse pe toata circumferinta inelului – toate acestea sunt de asemenea cautate, ca modalitate prin care inelul de logodna se transforma in unul cu totul special.

Se observa de asemenea si o atractie tot mai mare a cuplurilor fata de inelele de logodna in stil vintage. Piese unice care spun o poveste romantica sunt acum preferate uneori in detrimentul inelelor de logodna clasice, cu diamante. In stil antic sau vintage, inelele de logodna retro, care pun in valoare perioade trecute cu eleganta si clasicismul lor, sunt incantarea oricarui cuplu.

Desi inelele de logodna cu diamant raman o alegere frecventa in randul cuplurilor, trendul este ascendent si pe partea de inele de logodna cu insertii de alte pietre pretioase. Pietrele colorate sunt alese astfel pentru inele de logodna care trebuie sa reflecte individualitatea si personalitatea. Inelele de logodna cu safire sunt astfel la mare cautare, atat in varianta pietrei clasice de culoare albastru, cat si toate celelalte nuante de galben, roz sau verde. De asemenea si smaraldele reprezinta o alegere tot mai frecventa in randul pietrelor pretioase pentru inelele de logodna.

Metalul preferat din care se confectioneaza inelele de logodna ramane aurul, dar si aici exista varietate. Unele cupluri prefera pentru inelele de logodna inele lucrate in aur galben si aur alb, sau chiar inele din platina sau aliaje din alte metale. Recent a aparut un nou trend in materie de inele de logodna si chiar de verighete: se cauta inele din materiale foarte rezistente, precum cobalt sau titaniu. Aceste inele au avantajul durabilitatii – se deterioreaza si se zgarie foarte greu – si simbolizeaza eternitatea iubirii dintre parteneri.

Dupa cum se poate observa, in materie de inele de logodna optiunile sunt destul de variate. Daca o vizita la bijutier a viitorului sot ii aduce posibilitatea de a personaliza inelul de logodna pe care i-l va oferi partenerei, exista acum si solutii chiar online. O gama variata de modele si stiluri pentru inelele de logodna poate fi gasita si pe www.e-ring.ro, un loc unde fericitul cuplu poate sa isi aleaga inelul de logodna potrivit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *