Un trai bun cu partenerul inainte de casatorie

Hai sa fim realisti: a  te muta cu prietenul sau prietena este un pas foarte important intr-o relatie de dragoste. Cu multi ani in urma, era un fapt rar ca un cuplu sa locuiasca impreuna inainte de casatorie. Acum, ideea ca un cuplu sa stea impreuna inainte de marele pas este un fapt des intalnit si practicat.

Exista si un mit in legatura cu acest lucru: a trai impreuna inainte de casatorie va sfarsi intr-un mare dezastru, intr-o mare si urata despartire. Acest mit care a fost dezvoltat de catre oameni care au coabitat fara a se casatori in cele din urma, mai mult din cauza normelor societatii.

Oricum, a fost vorba despre calitatile individuale ale fiecarui cuplu in parte care a dus la dezastre relationale, si nu faptul ca acele cupluri au preferat sa traiasca impreuna inainte de a se casatori.

Asadar, daca te vei hotari sa te muti cu prietenul tau, nu te teme de respingerea din partea societatii, pana la urma voi sunteti cei care vor trai impreuna, se vor cunoaste mai bine si vor ajunge sa vada daca se potrivesc bine sau nu pentru o eventuala continuare a relatiei printr-un pas mai mare.

Trebuie sa fiti pe aceeasi lungime de unda. Daca locuitul impreuna este doar temporar, sau daca nu te grabesti intru maritis, atunci si prietenul tau ar trebui sa stie asta. Gndeste-te la ce inseamna casatoria pentru tine.

Daca vrei insa sa te mariti si speri ca odata ce te vei muta cu iubitul impreuna va ajuta la finalizarea acestui pas, atunci mai bine i-ai spune asta si lui.

Aceasta conversatie deschisa despre ceea ce crede fiecare despre locuitul impreuna si despre un posibil plan de casatorie pe viitor, va fi foarte de ajutor pentru relatia ta, va elimina confuzia si va descreste posibilitatea unor certuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *