Nu te speria de procesul de inaintare in varsta

inaintare in varstaA te cunoaste pe tine insuti

Mai bun decat facultatea, mai bun decat liceul, mai bun decat faptul ca vine ora 18:00 si ziua de munca este gata, este faptul de a te cunoaste mai bine ca niciodata, mai bine decat te cunoasteai la varsta de 18 sau 20 de ani.

Presiunea de a pretinde ca as fi altcineva decat sunt a trecut si nu a ramas loc de altceva decat de tine.

Nu are sens sa te lauzi ca esti interesat de iarba(daca nu esti), sau de faptul ca iubesti sa bei whisky(daca nu iti place) sau de faptul ca esti un mai mic fan „Harry Potter”(daca tu de fapt esti foarte incantat de seria de carti si filme) care a vazut doar o parte dintre filme(dar care a si citit toate cartile de cateva ori bune) sau de faptul ca iubesti sa stai pana tarziu noaptea(daca nu o faci si nu o vei face vreodata).

Cand esti doar tu si doar tu, nu trebuie sa te dai drept ceva sau cineva care nu esti si nu vei putea fi vreodata. Nu mai trebuie sa te ascunzi de nimeni de acum incolo. Nu trebuie sa fii altcineva decat tu insuti. Este mai reconfortant si mai placut.

Mai putina drama

Pana sa trecem mai departe odata cu inaintarea in varsta, va fi intotdeauna, dar intotdeuana putina drama in vietile noastre.

Insa odata ce vei mai creste, drama va deveni mai putin legata de cine pe cine a sarutat in timpul petrecerii date de un prieten si va fi mai mult legata de ceea ce vrei tu sa faci in viata sau despre cum sa accepti sa sau sa nu accepti pe cineva care tot intra si iese in viata ta, deoparte de tot, odata ce relatia ta cu acea persoana nu este benefica pentru niciunul dintre voi doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *