www.invitatiedenunta.ro

Invitaţiile haioase – un mod nou de a reinventa nunta

Nunta este un eveniment unic pentru un cuplu de tânăr îndrăgostiţi. Importanţa ei trece limite şi pentru a o putea planifica aşa cum se cuvine, trebuie să îţi aloci timp şi foarte multă răbdare. Accesorile unei ocazii speciale de seama acesteia sunt obiectele care vor aduce la viaţă o petrecere de vis. Acestea variază de la nuntă la nuntă. Îţi sugerez ca, împreună cu partenerul/a, să cercetezi cât mai mult gamele de produse din mediul online. În acest fel te vei asigura că bunurile ce urmează să fie achiziţionate vor fi pe placul amândurora. Totuşi, acestea sunt destul de numeroase şi probabil că îţi va fi greu să le alegi. Îţi recomand ca odată ce ai stabilit tematica nunţii tale să îţi comanzi cât mai multe modele de invitaţii sau de mărturii. Doar aşa vei putea vedea dacă designul lor este unul avantajos şi dacă preţurile vor merita efortul tău financiar.

Dacă încă te întrebi care este importanța invitaţiilor de nuntă, atunci lasă-mă să te ajut. Acestea au fost folosite de decenii bune pentru a transmite mai departe un mesaj – anume cununia a două suflete pereche ce urmează să păşească cu dreptul atât în faţa lui Dumnezeu cât şi în faţa familiei.

Organizează-ţi nunta altfel

O invitaţie variază ca aspect în funcţie de varianta aleasă de miri şi conţine informaţii cheie despre locaţia în care se va desfăşura evenimentul, ora şi numele frumoşilor protagonişti.

Dacă eşti o persoană avangardistă şi vrei să aduci zâmbete pe buzele oamenilor, poţi începe să alegi invitaţii năbădăioase – adică haioase! Un mesaj inteligent şi amuzant va fi perfect pentru a face fericiţi viitorii oaspeţi. Acum ai şansa de schimba stări de spirit prin intermediul unei invitaţii nonconformiste. Trimite cât mai multe în cât mai multe locaţii şi cheamă-ţi prietenii să îţi sărbătorească dragostea aşa cum se cuvine!

Culori vibrante

Atunci când auzi de veselie, cu siguranţă că te gândeşti la culori vibrante şi tari. Verde, galben, roz, portocaliu aprins şi multe alte nuanţe îţi pot îmbrăţişa nunta cu cel mai mare rafinament. Fiecare culoare simbolizează personalitatea mirilor, cât şi felul în care văd viaţa. Îţi sugerez să alegi un carton mai puternic pentru ca pigmentul culorilor să fie mai vizibil şi mai uşor de citit. În acest fel, mesajul tău se va regăsi în contrast cu designul unor invitaţii de nuntă haioase 2018.

Preţuri avantajoase

În funcţie de volumul de produse pe care îl vei comanda, va exista o mică posibilitate de a negocia în favoarea ta. Preţurile acestora sunt destul de joase şi sunt accesibile fiecărui client care îşi doreşte să beneficieze de o invitaţie de nuntă unicată. Însoţite de un ambalaj frumos sau complimentate de diverse accesorii vintage sau moderne, aceste produse pot aduce amintiri plăcute celor din jur.

Dacă ai întrebări legate de anumite bunuri oferite de furnizor, cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să ceri cât mai multe lămuriri. Cu siguranţă că unul dintre angajaţii echipei îţi va sări în ajutor instantaneu.