badeaimplant.ro

Care sunt avantajele unui implant Megagen?

Implantul dentar este optiunea care este aleasa de un numar extrem de mare atat aici in tara, cat si in strainatate. Intr-adevar costurile unui implant pot fi destul de costisitoare, dar gandeste-te ca aceste implanturi se fac pe viata. Si daca intr-adevar iti doresti sa ai din nou acea dantura perfecta de care te-ai bucurat in tinerete atunci iti recomand cu caldura implanturile dentare.

Locul lipsa din cavitatea dentara poate fi inlocuit cu mai multe tipuri de implant – fie implant realizat pe toata partea superioara a cavitatii bucale, sau pe cea inferioara, implant Megagen Cluj. Ele pot fi facute separat sau pot fi facute mai multe, iti recomand sa faci o lucrare completa daca ai mai multi dinti deoarece costurile sunt mai reduse decat daca le-ai face separat pe fiecare.

Implant Megagen Cluj este considerat o investitie mai favorabila comparativ cu celelalte deoarece este o tehnica mai noua care a fost creata cu scopul de a minimaliza cat mai mult cu putinta socurile sau perturbarile care pot sa apara la nivel osos.

Este alcatuit din urmatoarele componente:

Piesa de baza folosita pentru implant Megagen Cluj –  are structura unei tije ce poarta denumirea de radacina artificiala care se fixeaza in interiorul osului fie maxilar sau mandibula. Aliajul cel mai recunoscut in lumea intreaga este titanul, datorita calitatilor pe care le are dupa ce a fost introdus si fixat in os. Este rezistent, dur si nu te vei ingrijora ca lucrarea ta se va deforma in timp. Cantareste putin, deci nu vei simti nici o modificare de greutate, are efect cicatrizant ceea ce ii va face integrarea usoara, iar refacerea rapida a tesuturilor moi din cavitatea bucala si a gingiilor.

Este potrivit pentru orice tip de os deoarece dispune de mai multe diametre diferite ale spiralelor. Aceasta inovatie este foarte eficienta deoarece se integreaza rapid in os, iar durata unei implementari nu depaseste 20 de minute.

Bontul protetic este necesar si se foloseste de o amprenta digitala pentru a putea fi fixata coroana dentara pe tija.

Dupa ce au trecut 3 sau 4 luni de la procedura executata cu succes atunci vei putea sa finalizezi lucrarea prin alegerea unui model de dinte care sa semene intr-un mod cat mai natural cu aspectul dintilor tai. Trebuie sa fii sigur de nuanta pe care o alegi, daca vei vrea sa faci o inalbire a dintilor iti recomand mai intai sa o faci pe ea si abia dupa sa iti faci lucrarea dentara.

Avantajele pe care le prezinta acest tip de implant Megagen sunt urmatoarele:

  • Are un design aparte al spiralelor
  • Asigura un aspect placut datorita componentei folosite
  • Nu o sa risti ca surubul sa slabeasca
  • Va rezista impotriva socurilor electrice
  • Nu va fi necesara luarea unui concediu medical deoarece refacerea va fi rapida

Daca doresti o clinica de specialitate care sa te faca sa iesi de acolo cu zambetul pe buze, iti recomand Clinica Badea Implant Cluj care are o echipa formata din 2 medici implantologi cu multi ani de experienta in spate.